Big Brother: Stanari nezadovoljni spojenim krevetima, Slavica preuzela vlast u kuhinji

Foto: RTL, vb4.emotions.rs

U PONEDJELJAK navečer emitiran je prvi dan stanara Big Brother kuće iz Hrvatske, Srbije, Makedonije i Crne Gore. Stanari su se tijekom dana upoznavali s novim ambijentom, pravilima, Velikim Bratom, ali su doživjeli i ispadanje. Naime, nakon ručka Big Brother im se javio te rekao da jedan kandidat mora napustiti imanje. Bio je to Dušan Bogdanović zvani Duško. Najstariji kandidat pozdravio se s novim prijateljima te napustio kuću. Zanimljivo je da stanari još nisu uspostavili norme ponašanja pa nisu znali bi li se s Duško ljubili u obraz dva ili tri puta.

Neki se pak ne mogu pomiriti ni s time da su svi u istoj spavaonici te da su im kreveti i posteljina spojeni. Soraja Vučelić, natjecateljica koja se nedavno iz Zagreba preselila u Beograd, Velikom Bratu rekla je kako joj je to neugodno te kako joj je i Duško, prije ispadanja, također povjerio da bi im to moglo biti neugodno iskustvo. Duško je tada izjavio da ni nakon 20 godina braka sa svojom suprugom ne spava u istom krevetu. Nekim drugim stanarima veći problem predstavlja to što bi neki kandidati mogli imati problema s glasnim spavanjem dok neki za to ni ne mare jer ih više brine to što je u kući zabranjeno pušenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako im je nagradni fond podignut na 150.000 eura, kandidati su već prvi dan ostali bez 1.000 eura jer dvoje stanara nije imalo mikrofon uz sebe, a zaboravili su ih staviti dok su se presvlačili u kupaće kostime kako bi isprobali bazen unutar kuće.

I prve iskre pojavile su se nakon samo dana zajedničkog života, dok je Slavica preuzela glavnu riječ u kuhinji, Bojana joj je nemarno isključila štednjak što ju je veoma razljutilo. Ipak, uspjela se brzo smirit te je razmirica riješena. Džordž joj je ponudio masažu kako bi se opustila, a ona mu je izjavila da to ne želi jer joj je to obično predigra nečeg lijepog aludirajući na seks. Ema je zaplesala trbušni ples, ali ju je u predstavi prekinula kiša.

Zanimljivo je i kako postoji još troje stanara, Horvat, Nirmal i Dragana, koji će sljedeća tri tjedna živjeti na otpadu u starom autobusu. Ostali stanari ne znaju za njih, a oni se moraju snaći s onime što imaju te improvizirati. Ipak, Veliki Brat dao im je šibice kako bi mogli upaliti vatru, a jedan od njih odmah je dobio želju da kuha čaj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara