Poznati Hrvati popizdili: "Ne prkosite vi Mamićima, Šukerima, ni HNS-u, nego svima nama"

Poznati Hrvati popizdili: "Ne prkosite vi Mamićima, Šukerima, ni HNS-u, nego svima nama"

Foto: Instagram/Facebook

NEREDI na utakmici između Hrvatske i Češke ostavili su gorak okus u ustima brojnih hrvatskih navijača. Poznati Hrvati koji su redovito pratili Vatrene također su se oglasili.

Svi su oni poručili da se trebaju sramiti oni koji su prekinuli utakmicu i bacili baklje na teren te da to nije način na koji se voli Hrvatska.

"Domovina se voli mirom, a ne ratom! Srami se i ne izlazi vise iz svoje jazbine!", napisala je vidno razočarana Antonija Blaće i pobrala skoro 7000 lajkova.

S njom se složila i kolegica Marijana Batinić. "Sram vas bilo šačice jada, ne prkosite vi Mamićima, Šukerima, ni HNS-u, nego svima nama, malim ljudima koji smo napokon malo zaboravili na hadezeje, esdepeje, mostove i vijadukte, i ponosno uživali...", poručila je Batinićka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Luka Bulić je napisao što misli o postupku nekolicine navijača."Je li ovo zaslužio ijedan od njih jedanaestorice koji su bili na terenu ekipe države koje si ti dio, bijedniče?", ogorčen je Luka koji je zbog ovog događaja i zaplakao.

"A vi što se nazivate 'navijačima',bacate baklje i sramotite cilu zemlju: sakrijte se u mišju rupu", ljutita je bila i Ivana Kovač. 

Oglasila se i Andrea Andrassy, koja također ne odobrava potez navijača.

I Davor Jurkotić je na stranici svoga showa "U zdrav mozak" podijelio fotografiju kojom je poručio da ne odobrava potez nekolicine navijača. No, iako su poznati Hrvati pobrali većinom simpatije navijača svojim statusima, bilo je i onih koji su primijetili nešto drugo.

"Kad urlaju 'ubij Srbina', crtaju kukaste križeve i uzvikuju 'za dom spremni' zajedno s igračem(ozvučenim) onda nisu problem - sad kad su bacili 4 baklje,sad su problem...fuj,fuj,fuj", napisao je jedan građanin ispod objave Antonije Blaće i pokazao da ima i onih koji su ove osude protumačili malo drugačije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara