FOTO Pogledajte kako su se zgodne natjecateljice pripremale za finale izbora za Miss Hrvatske

FOTO Pogledajte kako su se zgodne natjecateljice pripremale za finale izbora za Miss Hrvatske

Foto: Press

NATJECATELJICE za titulu Miss Hrvatske 2016. pripremaju se za finalnu večer izbora koja će se održati 17. lipnja u Šibeniku.

Za osvajanje titule neće im biti dovoljan samo izgled. Petnaest ljepotica morat će skupiti što veći broj bodova unutar pet kategorija u koje spadaju sport, modeling, intervju, talent i multimedija. Zbog toga na pripremama uče kako se opustiti pred kamerama, brzo razmišljati i što bolje odgovoriti na zadana pitanja, zatim kako svladati zadanu plesnu koreografiju te razviti neki od talenata koji posjeduju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojke su naučile i kako pravilno pozirati i hodati na modnoj pisti, ali i kako se pravilno odjenuti i našminkati. Osim toga odradile su i trening prilagođen svakoj od njih posebno. Nakon odrađenih priprema, mentori su im dodijelili bodove za svaku kategoriju.

"Oduševljeni smo entuzijazmom i trudom s kojima su djevojke pristupile svakoj kategoriji. Bilo je tu veselja, oduševljenja, ponosa, ali i poneko razočaranje koje je izmamilo suze", izjavila je casting menadžerica Iva Loparić Kontek.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara