Rebecca Black snima novu pjesmu: Malo sam plakala zbog zlih komentara za "Friday"

Foto: Screenshot/YouTube

"BILA sam jako uzrujana, ti ljudi me ni ne znaju i zaista me to boljelo na početku. Malo sam plakala. Pitala sam se da li sam sve ovo trebala napraviti i što sam to napravila krivo", komentirala je 13-godišnja pjevačica Rebecca Black negativne komentare na njen hit. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Njezina pjesma "Friday" postala je internet senzacijom nakon što je počela kružiti internetom zbog njenog pomalo iritnatnog glasa i priprosti riječi. "Jučer je bio četvrtak, danas je petak, sutra će biti subota". No, unatoč svemu Rebecca je odlučila snimiti novu pjesmu i album. 

U studiju Flying Pig Productions snima album iako još nema izdavačku kuću, a sljedeća pjesma koja će se naći na internetu zove se LOL. Rebecca u refrenu pjeva "BFF's make me LOL" ili "najbolji prijatelji zauvijek tjeraju me da se smijem iz sveg glasa". 

Rebecca je zbog svega toga još jednom naišla na brojne kritike, a zvijezde koje je javno podupiru da pjeva i dalje mogu se nabrojati na prste jedne ruke - Lady Gaga, Simon Cowell, Nick Jonas i Ryan Seacrest.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara