VIDEO Euro i jaja: Brutalno glupi razlozi zašto je ova Britanka podržala Brexit su totalni hit

VIDEO Euro i jaja: Brutalno glupi razlozi zašto je ova Britanka podržala Brexit su totalni hit

Screenshot: Facebook

IZLAZAK Velike Britanije iz EU je i dalje top tema pa ne čudi što je "objašnjenje" jedne mlade Britanke o njenim razlozima zašto je glasala za Brexit u kratkom roku postalo internetski hit.

U videu nastalom prije referenduma - ili refejenduma, kako ga ona zove - dečko pita zgodnu djevojku kako planira glasati, a njen odgovor ga je uspješno nasmijao.

"Glasat ću za izlazak Velike Britanije da ne moram i sljedeće godine gledati Europsko nogometno prvenstvo. Jer tada se više nećemo morati natjecati na Euru", kaže djevojka, kojoj je dečko pokušao objasniti da se natjecanje zapravo održava svake četiri godine i nema veze s Europskom unijom, no ona se nije dala uvjeriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku bizarnog niza objašnjenja djevojka tvrdi da ne želi više kupovati "sumnjiva kokošja jaja od tko zna kuda", nego "domaća susjedova jaja koja dosad nije mogla kupovati", a brine je i odlazak pariški Disneyland "zbog zatvaranja granica".

Dečko joj čitavo vrijeme pokušava objasniti da je u potpunoj zabludi, a osim što mu ne vjeruje, zgodnoj no ne baš inteligentnoj Britanki nije jasno što mu je tu smiješno.

Video je u nekoliko sati pregledan više od 5 milijuna puta uz gotovo 60 tisuća shareova samo na pageu Unilad Newsa, a iako neki sumnjaju da je namješten, mnogi napominju da je upravo ovako i došlo do Brexita.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara