VIDEO Preokrutna šala: Turkinja uništila muža tijekom gledanja utakmice s Hrvatskom

VIDEO Preokrutna šala: Turkinja uništila muža tijekom gledanja utakmice s Hrvatskom

Screenshot: YouTube

JEDNA Turkinja odlučila je podvaliti svom suprugu tijekom utakmice njihove zemlje s Hrvatskom u nedjelju, a tako je nastala video snimka koja danima nasmijava Tursku, a sad je počela i Hrvatsku.

Prilično okrutna žena, rekli bi mnogi, vidjela je kako njen suprug reagira na bilo kakva ometanja za vrijeme gledanja utakmica pa ga je tijekom dosad najiščekivanije utakmice mučila na najgori mogući način - gašenjem televizora putem aplikacije na miobitelu svaki put kad bi neka od momčadi imala šansu.

Muškarac je ispočetka psovao, a onda je u jednom trenu njegovo strpljenje nepovratno narušeno pa je najprije prosipao kokice po stanu, a zatim svom snagom zabio laptop u televizor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako bi većina muškaraca nakon toga počela plakati zbog razbijanja televizora, ovaj se nije dao do kraja pa je junački pljunuo na "mrtvog neprijatelja", a potom još i malo hodao po njemu. 

Naravno, kao i uvijek postoji mogućnost da je sve namješteno i odglumljeno, a u tom slučaju nadamo se da će im se snimanje ovog videa isplatiti jer su napravili popriličnu štetu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara