Vivienne Westwood se izlanula: Kate Moss kreirat će sama svoju vjenčanicu

Foto: JLP

KATE MOSS jedna je od najuspješnijih svjetskih manekenki i može zaista birati dizajnera koji bi joj napravio vjenčanicu. No, Kate neće nositi skupu firmiranu haljinu, već će vjenčanicu za vjenčanje s Jamiejem Hinceom dizajnirati sama. Već se okušala u ulozi dizajnerice i ide joj sjajno, barem ako je suditi po onome što je doneavno radila za Topshop. O ideji da sama kreira svoju vjenčanicu, izlanula se njezina bliska prijateljica, ekscentrična dizjanerica Vivienne Westwood.

"Neću joj ja raditi haljinu, mislim da će to napraviti ona sama. Zna sve o modi i zna s odjećom, ne treba joj moja pomoć. Kate je prava prijateljica, znam je godinama i stvarno sam jako sretna zbog nje", izjavila je Vivienne. Kate i Jamie ovo ljeto će okruniti brakom tri i pol godine dugu vezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada se manekenka našalila kako je ona Kate čije će vjenčanje biti britansko vjenčanje godine. Naravno, odnosilo se to na skorašnju svadbu Kate Midlleton i princa Williama. Da podsjetimo, Jamie je lijepu Kate zaprosio u krevetu, antiknim prstenom. Ovo su njezine druge zaruke, prvi put zaručena je bila 2007. godine, za Petea Dohertyja. Zaruke su na kraju propale, a otad je Kate sretno zaljubljena u Jamieja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara