Najduža haljina na svijetu bit će predstavljena na Trsatskoj gradini

Najduža haljina na svijetu bit će predstavljena na Trsatskoj gradini

Foto: Press

OVE subote, 23.08. 2014.,  na Trsatskoj gradini najavljena je manifestacija pod nazivom "City 45 20 – Festival mode", koja se održava u sklopu Ljeta na Gradini.

City 45 20 manifestacija je koja pruža inovativan odmak u modnom svijetu i Gradinu pretvara u prostor za prezentaciju različitih segmenata modnog svijeta. Organizatorica programskog dijela manifestacije najavila je cjelokupno događanje koje počinje od 9 sati s izložbeno– prezentacijskim dijelom na kojemu će se naći eksponati desetak različitih izlagača, a vrhunac ovog događanja se očekuje od 20.30h, kada počinje zanimljiva modna revija, na kojoj će svoje kolekcije predstaviti Butik Rival, Sally modni atelier, Salon vjenčanica i večernjih haljina Marie, Milena Kapetanović Peperoncina design, Valentina Vlah, Jelena Depope Yoko, Hero4Heroes, Anja Moretti – Stehlik modni brend, Showroom Antonela, Pola Križevac, Mondura Krk. U sklopu manifestacije prvi će put svoje radove predstaviti i poduzetnica i slikarica Lada Szabo Kajfež.
 
No, za svojevrsnu atrakciju ove manifestacije pobrinula se Marija Marcenich iz salona vjenčanica i večernjih haljina Marie. Naime, tijekom istraživanja o najdužoj izrađenoj haljini na svijetu Marija je došla je do podatka da njezina dužina iznosi 15 metara, a ona koja će biti predstavljena javnosti u sklopu manifestacije City 45 20 iznosi 17 metara i prema dostupnim podacima biti će to najduža haljina na svijetu!
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ulazak na samu modnu reviju je slobodan, ali isključivo uz pozivnice, koje je moguće pronaći na info pultu ZTC-a, Vintage baru na Trsatskoj gradini i u Dallas music shopu u Rijeci. Voditeljica revije je Belma Džomba, a ulaz Gradine se za posjetitelje otvara u 20 sati.
 
Pssst! Zaštitno lice manifestacije je Lana Gržetić, aktualna Miss Hrvatske!
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?