Rock chic i sirovi seksipil: Nova kampanja Aleksandara Žarevca ostavlja bez daha!

Rock chic i sirovi seksipil: Nova kampanja Aleksandara Žarevca ostavlja bez daha!

Foto: Jakov Baričić

HVALJENI hrvatski dizajner Aleksandar Žarevac snimio je izvrsnu novu kampanju za svoju aktualnu jesensko/zimsku kolekciju.

Aleksandar je kolekciju koja se temelji na seksi kombinaciji kože i vune predstavio na prošlosezonskom Fashion.hr-u, kad je po prvi puta publici pokazao i svoje viđenje mode za odvažne frajere.

Kako bi kampanjom što bolje dočarao ideju svoje posljednje kolekcije, dizajner se odlučio za crno-bijele fotografije koje odišu energijom i sirovim seksipilom, a u tome su mu, uz fotografa Jakova Baričića, pomogli i atraktivni modeli Ema Kovač, Stipe Batur i Marino Grgić.

 Kontaktirali smo Alexa te saznali kako je bilo na snimanju kampanje, ali i ponešto o novoj kolekciji koju će u petak predstaviti na Fashion.hr-u:

1. Kako si odabrao upravo ove manekene za kampanju?

Smatram da nove snage imaju posebnu energiju s obzirom da su tek na početku, pa sam tako odlučio za novu kampanju angažirati upravo modele za koje smatram da će jednog dana postati najbolji u ovom poslu.

2. Hoćeš li nastaviti s kolekcijama za muškarce?

Za sada svakako imam u planu nastaviti s muškom kolekcijom. Dapače planiram u skoroj budućnosti napraviti jednu kompletnu mušku kolekciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Koji je tvoj omiljeni muški komad iz kolekcije?

Pletena bijela dolčevita. To je komad koji sam odmah napravio posebno i za sebe!

4. Što nam spremaš za reviju u petak?

Sexy kolekciju za žene i hrabru kolekciju za muškarce. Neću puno otkrivati, ali bit će prisutno dosta crvene!:)

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara