Direktor Medveščaka: Sad ćemo lakše dovoditi igrače koji žele u KHL

Direktor Medveščaka: Sad ćemo lakše dovoditi igrače koji žele u KHL

Foto: Hina

HOKEJAŠI Medveščaka porazom od praškog Leva 3:2, završili su sinoć svoju premijernu sezonu u KHL-u. Iako su u doigravanju izgubili sve četiri utakmice, iza Medvjeda je izrazito uspješna sezona. Kao klub s definitivno najmanjim proračunom u ligi, u drugoj najjačoj hokejaškoj ligi na svijetu radili su velike stvari, a kao šlag na tortu bio je ulazak u doigravanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''I sljedeće sezone neće se puno promijeniti što se tiče našeg proračuna. Bit ćemo prilično limitirani. No, bit će lakše za mene osobno kako privoliti igrače da dođu u Zagreb. Sada smo u Europskoj uniji i pročulo se o odličnoj organizaciji i uspjehu koji smo postigli u klubu'', poručio je sportski direktor kluba Aaron Fox.

''Vidim vrlo svijetlu budućnost kluba. Nema puno gradova koji imaju ovakvu situaciju. I ako bude nekoliko igrača koji će otići igrati dalje u bogatije klubove u KHL-u, to može samo pomoći mom cilju. Tada mogu reći, evo dođite igrati u momčad sjevernoameričkih igrača i trenera, a sljedeće sezone možeš ići milijune zaraditi negdje drugdje u KHL-u'', rekao je Fox.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara