"I dalje odlučujemo sami o sebi": Barakude za četvrtfinale protiv nezaustavljivih Mađara

"I dalje odlučujemo sami o sebi": Barakude za četvrtfinale protiv nezaustavljivih Mađara

Foto: HINA

HRVATSKA VATERPOLO reprezentaciji večeras igra posljednju utakmicu natjecanja po skupinama Europskog prvenstva.

Od 20.30 Barakudama će se suprotstaviti domaćini Mađari. Puleni izbornika Ivice Tucaka vrlo su blizu plasmanu u četvrtfinalu, i dalje ovise sami o sebi, međutim puno će toga odlučiti i susret Španjolske i Srbije, koji je na rasporedu od 16 sati. U prijevodu, do početka derbija Mađara i Hrvata, bit će poznate sve varijable ove jednadžbe.

Kako se Mađarska već plasirala među osam najboljih, ukoliko Srbi i Španjolci remiziraju, Hrvatskoj je dovoljan samo bod večeras za prolazak dalje. Olakotna je okolnost što Mađarima ovaj susret previše ne znači niti na bilo koji način utječe na konačan plasman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najvažnije je da i dalje odlučujemo sami o sebi. Vjerujem da smo vrlo blizu ostvarenja prvog cilja, a to je prolazak u četvrtfinale. Iza nas je teška utakmica sa Srbijom u kojoj smo imali priliku i pobijediti, ali najvažnije je da smo, kad smo gubili s dva pogotka razlike, prikazali svoju najbolju igru. Obrana je funkcionirala jako dobro", rekao je u najavi susreta vratar Josip Pavić

"Dobro je da ćemo do susreta s Mađarima znati rasplet situacije u našoj skupini. Vjerujem da ćemo pronaći rješenje za svaku varijantu", dodao je za kraj trostruki strijelac u dvoboju sa Srbijom - Sandro Sukno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara