Mandžukić i Ćorluka preskočili trening zbog bolova, ali straha nema

Mandžukić i Ćorluka preskočili trening zbog bolova, ali straha nema

Foto: Srđan Vrančić / Cropix

DVA TRENINGA odradila je reprezentacija u srijedu u sparnom Bad Tatzmansdorfu. Ujutro je Slaven Bilić igračima pripremio taktičke vježbe, ponajprije kontranapade, a nakon dugo vremena na okupu je imao sve igrače. Nije dugo trajalo, jer već popodne poštedu su dobili Vedran Ćorluka i Mario Mandžukić.

Čarli, kojeg izbornik i njegovi suradnici uporno hvale zbog zalaganja i pripremljenosti, požalio se na bolove u leđima, pa mu je liječnička služba propisala odmor. Isto je i s Mandžukićem, koji je "osjetio" koljeno. Razloga za brigu nema, radi se tek o preventivi.

Reprezentacija će i sutra odraditi dva treninga pod jakim opterećenjem. U petak se leti za Graz, gdje čeka čarter za Oslo. Utakmica s Norveškom, posljednja priprema uoči prvenstva, na rasporedu je u subotu u 19 sati.

Jelavić: U reprezentaciji nema mjesta za privatne interese

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastav za Norvešku trebao bi se uvelike razlikovati od onog za Estoniju, jer i utakmica ima sasvim drugačiju namjenu. Do Eura je devet dana, Bilić mora iskristalizirati jedanaestorku za susret s Irskom. Prema onome što je već objavio, napast ćemo s Mandžukićem i Jelavićem.

"Na Euro nitko ne bi trebao doći s namjerom da zadovolji vlastite interese. Naravno da bih volio biti prvi strijelac Eura, ali radije bih da Hrvatska osvoji naslov, a da ja zabijem gol ili dva. Reprezentacija je najvažnija, mi zaista želimo zemlju učinit ponosnom", poručio je Jelavić.

>>> Iličević na Euru želi pravu minutažu

>>> Eduardo: Bilić je super cool, svaku utakmicu mijenja taktiku

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara