Villas-Boas protiv Mourinha: Bitka za London u portugalskoj verziji

Villas-Boas protiv Mourinha: Bitka za London u portugalskoj verziji

Villas-Boas i Mourinho iz razdoblja u Chelseaju (2005. godina) kada su bili dobri prijatelji

Foto: Screenshot: Youtube

VELIKI londonski derbi između Chelseaja i Tottenhama pao je u drugi plan zbog vatrene uvertire u kojoj glavne uloge imaju treneri Andre Villas-Boas i Jose Mourinho.

Engleska javnost s velikim zanimanjem prati verbalni rat između dvojice Portugalaca, koji su nekad davno radili zajedno u Portu, Chelseaju i Interu. Točnije, Villas-Boas je bio taj koji je radio za Mourinha.

Villas-Boas: Naš odnos se raspao

"Nekad smo bili dobri prijatelji, ali naš je odnos nestao, raspao se. On me nije htio vidjeti u svojoj blizi, ali nema veze, mirno spavam zbog njega", rekao je Villas-Boas.

"Mislim da smo se rastali zbog toga što sam bio previše ambiciozan. Gledajte, oduvijek sam htio nešto više u svojoj karijeri i smatrao sam da to mogu postići, ako mi se pruži prilika. Međutim, Mourinho me nije htio kraj sebe i tu smo se rastali".

Mourinho: Briga me što Villas-Boas priča

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski novinari neumoljivo su tražili odgovor na izjavu trenera Spursa, ali Mourinho je dugo oklijevao.

"Rekao sam vam da ne želim odgovarati na pitanja o Villasu-Boasu. Ne želim se prepucavati preko medija", poručio im je Mou, kojem je ipak pobjeglo:

"Briga me što Villas-Boas priča. Ne želim ga opisivati niti pričati o njemu. Ovdje sam kako bih pričao o utakmici, a ne o tome što je rekao Villas-Boas", objasnio je temperamentni Mourinho, koji se vratio na početnu temu - susret protiv Tottenhama.

"Riječ je o kvalitetnoj ekipi koja je bolja momčad nego što je to bila prošle sezone. Nedostaje im Bale, ali zapamtite da vam momčad donosi trofeje, a ne pojedinci".

Dvoboj između Tottenhama i Chelseaja na rasporedu je u subotu od 13:45 sati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara