"Ana Jelušić je ove sezone postala velika igračica"

"Ana Jelušić je ove sezone postala velika igračica"

SUPROTNO mišljenju uvriježenom u Hrvatskoj, portal Ski racing titulom "Snježna Kraljica" kiti ne Janicu, nego Marlies Schild.

"Prvi tjedan 2007 je donio dovoljno uzbuđenja za cijelu sezonu i odlazak najvećeg svih vremena, kada je Kjetil Andre Aamodt objavio da je službeno u mirovini", donosi Skiracing.

Aamodtov odlazak je glavna priča sezone, a među događajima koji ga prate je Ana Jelušić: "Njeno drugo mjesto na "domaćem brdu" u Zagrebu je veliki uspjeh, ali peto mjesto nakon toga u Kranjskoj Gori je još veći. Ove sezone je postala je velika igračica"

"Hrvati nacionalistički podržavaju svoje skijaše"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Schild je osvojila Snow Queen Trophy suverenim nastupom na najduljoj slalom stazi u Svjetskom kupu sa 1.66 sekundi prednosti ispred domaće junakinje Ane Jelušić. Hrvati nacionalistički podržavaju svoje skijaše: njih 20 tisuća je zvižducima pratilo svaki pokret Marlies Schild".

Austrijanka koja je odmah potom pobijedila i na Kranjskoj Gori, nije znala kako objasniti svoj uspjeh: "Bilo je to kao san, skije su mi jednostavno letjele preko snijega", izjavila je nova vladarica svjetskog slaloma.

Foto: M.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara