Brazil na Poljudu u najjačem sastavu; Bill Gates zatražio ulaznice

Brazil na Poljudu u najjačem sastavu; Bill Gates zatražio ulaznice

DA ĆE se na Poljudu 17. kolovoza dogoditi izuzetan spektakl potvrđuju informacije koje su stigle iz Brazila. Izbornik Carlos Alberto Parreira potvrdio je da u Split stižu Ronaldinho, Robinho, Ronaldo i Adriano.

Slobodna Dalmacija piše da magični napadački kvartet neće izostati pa ćemo u Hrvatskoj imati priliku vidjeti reprezentaciju Brazila u najboljem izdanju. Parreira je kazao da nema šanse da mu se netko od igrača ne odazove za splitski susret. Na Poljud će, po svemu sudeći, pozvati isključivo igrače koji igraju u Europi, jer se u Brazilu liga prekida jedino zbog kvalifikacija.

Tako će u utakmici protiv hrvatske reprezentacije Brazilu nedostajati samo desni bek, Cicinho, koji igra za Sao Paulo.

Magični kvartet najprije je zamišljen s povučenim Ronaldinhom, Robinhom desno i Ronaldom lijevo, a isturen u napadu trebao bi biti Adriano. Kako je Parreira najavio nova pravila igre u Splitu, moguće su i druge varijente.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se računa s Adrianom i Ronaldom skroz naprijed te Ronaldinhom na lijevom, odnosno Robinhom na desnom krilu. Za takvu ofanzivu potrebna su još dva pouzdana igrača, jedan je sigurno Emerson, a drugi bi mogao biti Kaka.

Na vratima bi trebao biti Dida, a u zadnjoj liniji zdesna: Cafu, Lucio, Roque Junior i Roberto Carlos, premda je u umjesto Roquea Juniora idealnom sastavu, kad je potpuno zdrav, najbliži Edmilson.

Prijateljska utakmica dviju reprezentacija značit će povratak Ronalda koji je propustio dva susreta kvalifikacija i Kup konfederacija. Podsjetimo, Ronaldo je najvio prestanak igranja za Brazil nakon SP-a 2006.

Zorislav Srebrić, glavni tajnik HNS-a, za Sportske novosti je izjavio da je iz kabineta Billa Gatesa zatražena rezervacija ulaznica. Čini da će uz čelne ljude FIFA-e, UEFA-e, državnih vlasti, Grada Splita, sportaša, utakmicu pratiti i najbogatiji čovjek na svijetu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara