Zar Hajdukov predsjednik nema pametnijeg posla od navlačenja dresa starleti?

Zar Hajdukov predsjednik nema pametnijeg posla od navlačenja dresa starleti?

Screenshot: Youtube

IVAN KOS (34) jednog se nedavnog jutra ni kriv ni dužan probudio kao predsjednik Hajduka, iako prema vlastitom priznanju ne samo da nije član, nego ni navijač tog kluba.

Kako je tada objasnio, zadnjih 20 dana (tijekom izborne kampanje) "intenzivno je živio Hajduk", kompenzirajući tako 33 godine i 11 mjeseci što ga za taj klub nije bilo previše briga.
 
Ipak, posjedovao je bitnu hajdučku vjerodajnicu, na nekim davnim pripremama mladih hrvatskih selekcija ovaj bivši nogometaš bio je cimer Mariju Careviću.
 
Pred ovakvim argumetnom ustuknuli su njegovi brojni kritičari, koji su se na postavljanje Kosa na čelo Hajduka u iznimno delikatnom trenutku zaprepašteno zapitali "Odakle su ovoga izvukli?"
 
Od tog pitanja puno je bitnije ono "Tko ga je izvukao i tamo postavio?", ali na njega je vrlo lako dati odgovor, odnosno sjetiti se vremena iz druge polovice 90-ih, kada je Hajduk ne samo bio iza Croatije, nego pred njom i klečao, a dišpet postao nepoznat pojam za klub koji se u središnjem dnevniku ispričava jer je njegov trener s maksimirskog tartana odbrusio prema loži i teniskom partneru Vrhovnika i počasnog predsjednika dvorskog kluba.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Jasno, takav Hajduk, koji ne talasa i ne buni se, ne ukazuje na nepravde, nego je "konstruktivan" i krotak te poziva na "kompromis", u Rusanovoj je uvijek bio poželjan "partner", kao što je i ovaj Kosov to postao Hiltonu, pa mu je među prvima na izboru za predsjednika Hajduka česittao Davor Šuker, dok njegovog prethodnika Brbića nije htio niti primiti na sastanak. 
 
Jer prethodna garnitura na čelu i klupi Hajduka, koliko god mana imala, a imala ih je dosta, neosporno se jedina od klupskih institucija u hrvatskom nogometu, utemeljeno, argumentirano i stalno suprotstavljala HNS-ovom bezobrazluku i očitom protežiranju jednog kluba i jedne obitelji na štetu svih ostalih.
 
Ali, one koji su dres Hajduka nosili i kao znak otpora "kontra mraku i sili", zamijenio je onaj kojem je dres kluba na čijem je formalno čelu, toliko stran da ga je odmah nakon predstavljanja novog trenera i klupskog direktora, darovao gospođici koja je novinarka što prati Hajduk, ali činjenica je da daleko više nego reporterskim djelima, pažnju u klubu i na terenu privlači smjelim modnim kreacijama, dekolteima i egzibicionizmom na društvenim mrežama, kojim dokazuje da je "najluđa" navijačica Hajduka
 
Selo gori, a baba se češlja. Ili u ovom slučaju, predsjednik koji je preuzeo klub u iznimno osjetljivoj situaciji i teškom stanju, sigurno ima pametnijeg posla nego što je ovaj kojim se bavi:

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara