HNS: Karata ima samo za utakmicu Hrvatska - Engleska

ULAZNICA za nogometne utakmice prvog i drugog kola B skupine Europskog nogometnog prvenstva u Portugalu između Hrvatske i Švicarske, koja se igra 13. lipnja u Leiri i 17. lipnja na istom stadionu protiv Francuske, više nema i Hrvatski nogometni savez nema načina da nabavi dodatne ulaznice za naše navijače, izjavio je na današnjoj redovnoj konferenciji za novinare glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Zorislav Srebrić.

Po njegovim riječima, glavni organizator Europskog prvenstva je UEFA, je u suradnji s portugalskim savezom dodijelila sudionicima B kvalifikacijske skupine po 6.000 karata jer stadion u Leiri prima samo 30.000 gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Na žalost stadioni u Portugalu ne mogu primiti puno gledatelja, pa će za cjelo prvenstvo biti tiskano samo 1.250 000 ulaznica", rekao je Srebrić naglašavajući da se za treću utakmicu naše skupine, Hrvatska - Engleska, koji se igra 21. lipnja u Lisabonu još mogu nabaviti karte.

"Za utakmicu protiv Engleske dobili smo 12 000 karata, jer je kapacitet stadiona Luz 50. 000 gledatelja, ali ulaznice za utakmicu protiv Engleske, kao i za sve ostala utakmice, uključujući i finalnu treba nabaviti u veljači", rekao je Srebrić ističući da jedna osoba može kupiti najviše četiri karte.

Po njegovim riječima UEFA je strogo zabranila da turističke agencije vezuju kupnju karata sa aražmanima i najavio da se već za Svjetsko prvenstvo 2006. u Njemačkoj može očekivati da će na svakoj ulaznici biti ispisano i prezimene osobe koja ju je kupila.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara