I Ivano Balić napušta Hrvatsku - nastavlja karijeru u Španjolskoj

I Ivano Balić napušta Hrvatsku - nastavlja karijeru u Španjolskoj
HRVATSKI rukometni reprezentativci od sljedeće će sezone igrati u najjačim europskim rukometnim ligama: Lacković u Njemačkoj, a Balić u Španjolskoj.

Prema informacijama španjolskih medija najbolji srednji vanjski u Europi, hrvatski reprezentativac Ivano Balić sljedeće će četiri godine provesti u španjolskoj Pamploni igrajući za prvoligaša San Antonija.

Na službenim stranicama San Antonija piše kako su se za Balića nakon Europskog prvenstva u Slovreiji borili Ciudad Real, Barcelona i neki njemački klubovi, ali su pregovori propali.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je Balića kontaktirao i San Antonio, te je uspio postići dogovor s najboljim europskim rukometašem.

San Antonio jedan je od najboljih europskih rukometnih klubova, a trenutno se nalazi na trećem mjestu španjolske rukometne lige iza Reala i Barcelone.

Njemački prvoligaš Flensburg također je jedan od najboljih europskih rukometnih klubova, a novi član kluba je Blaženko Lacković koji će tamo zarađivati 130.000 eura godišnje, a imat će i neke dodatne pogodnosti kao raskošno uređeni stan, skupocjeni automobil, itd. Flensburg će za Lackovića Zagrebu platiti 35.000 eura.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara