Izborni sabor HZSN-a 14. travnja

IZBORNI Sabor Hrvatskog zbora sportskih novinara (HZSN), koji će se održati 14. travnja u 17 sati u Novinarskom domu, započet će podjelom godišnjih nagrada za sve oblike novinarstva i nagradama za životno djelo, a u drugom dijelu će se izabrati novi predsjednik, glavni tajnik i izvršni odbor HZSNa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
To je večeras odlučeno na 16. sjednici Izvršnog odbora HZSN-a, na kojoj je predsjednik Zoran Kovačević istaknuo da je u predviđenom roku kandituru za novog predsjednika HZSN-a poslao ugledni TV komentator Jura Ozmec. Članovi Izvršnog odbora raspravljali su o predloženom četverogodišnjem programu rada HZSN-a u kojem je Ozmec naznačio da će, ukoliko bude izabran, posebnu pozornost posvetiti većoj aktivnosti udruge u obrazovanju mladih novinara, te suradnji s međunarodnim udruženjem sportskih novinarima (AIPS) kao i vraćanje statusa HZSN-a u Hrvatskom olimpijskom odboru.

Izvršni odbor jednoglasno je podržao takve smjernice Jure Ozmeca, te će njega Saboru predložiti za novog predsjednika, a novinara Vjesnika Marina Šareca za glavnog tajnika HZSN-a. Pri predlaganju novih članova Izvršnog odbora posebno se vodilo računa o zastupljenosti redakcija, kao i dosadašnjoj aktivnosti članova.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara