Konačno dogovoren veliki revanš između McGregora i Diaza

Konačno dogovoren veliki revanš između McGregora i Diaza

Foto: Getty Images / Guliver Image

TIJEKOM prijenosa UFC 199 eventa objavljen je službeni datum revanša između Conora McGregora i Nate Diaza. On će se održati 20. kolovoza na UFC 202 eventu.

Dakle, predsjednik UFC-a uspio je u svom naumu, a sada se vidi kako su izjave proteklih dana bile tek “paljenje vatre”. Odmah nakon što je tijekom prijenosa prikazan video, pred kamerama su se našli Diaz i White, koji su u publici sjedili jedan pokraj drugog. Raspoloženi i nasmiješeni su se zagrlili i pozirali, a posebno zadovoljan izgleda Diaz, koji je vjerojatno uspio dobiti sve što je tražio od svojih poslodavaca.

Conor McGregor nije bio u publici na UFC 199, ali ovako je ispunjena i njegova želja za revanšom, što je po riječima Dane Whitea bila jedina borba koju Irac želi i o kojoj razmišlja. Iako bi mu poraz vjerojatno izuzetno naškodio, Conor je zahtijevao tu borbu i to ponovno u velter kategoriji te UFC nije imao izbora nego dogovoriti istu.

Nije objavljeno gdje će se event održati, iako sve vodi k tome kako će UFC odabrati svoju prijestolnicu, odnosno Las Vegas. Naravno, ono najbitnije znamo, a to je da će se 20. kolovoza održati borba koju mnogi ovog trenutka ne smatraju potrebno i bitnom, ali tko će ju propustiti? Gotovo nitko, naravno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara