Najveća UFC zvijezda motivira Irce na Euru: "Ovi štenci su još bili u pelenama dok ste vi bili u rovovima"

Najveća UFC zvijezda motivira Irce na Euru: "Ovi štenci su još bili u pelenama dok ste vi bili u rovovima"

Foto: Instagram

UFC-ov prvak perolake kategorije Conor McGregor oduvijek se ponosio svojim svojim narodom i činjenicom da je Irac, pa je tako u sklopu Eura snimio inspirativnu video poruku podrške irskoj nogometnoj reprezentaciji.

"Želim pozdraviti našu reprezentaciju koja se natječe na Europskom prvenstvu. Vi ste tamo najiskusnija momčad. Godine i iskustvo su na našoj strani. Vi ste veterani ovog natjecanja. Ne postoji pokret, pristup ili prepreka s kojom se prije niste susreli.

Ovi štenci protiv kojih se natječete su još bili u pelenama dok ste vi bili u rovovima duboko do koljena, boreći se za svaku loptu i svaku sekundu svake utakmice. Vrijeme da pokažemo tim mladim dečkima da je ovo muški posao. Vrijeme je da ih vratimo u školu, školu teškog života, školu Irske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je vaš trenutak. Ovo je naš trenutak. Ovdje ćemo nogometnom svijetu predstaviti novu Irsku. Irsku stvorenu kroz tešku bitku. Irsku koja je ojačana kroz žrtvu. Irsku koja se ne ispričava za svoj uspjeh i ne radi izgovore za svoje poraze. Irsku koja se kreće naprijed usprkos svim šansama. Irsku koja se bori.

Uvijek pamtite, nismo došli ovdje sudjelovati. Došli smo pokoriti. Sretno momci, vaša zemlja je s vama.”

Irska reprezentacije je u prvom kolu povela protiv Švedske pogotkom u 48. minuti da bi autogol u 71. zaključio konačnih 1:1. Pred Irskom su još utakmice u skupini protiv Belgije i Italije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara