Runje na "tankom ledu" u Marseilleu

Runje na "tankom ledu" u Marseilleu
ZA VEDRANA RUNJU zainteresirani su mnogi europski klubovi, čak i njemački Bayern, a budući da nije u dobrim odnosima s trenerom Perrinom pitanje je gdje će nastaviti karijeru.

Navodno Perrin već duže vrijeme želi maknuti Runju, a sukob je kulminirao nakon što je Marseille izgubio utakmicu protiv Real Madrida 4:2.

Iako se trener nije obraćao direktno Runji, već je pljuvao po cijeloj momčadi, hrvatski nogometaš nije se mogao suzdržati, jer je smatrao kako Perrin nije u pravu.

Naime, izgubiti od Reala usred Madrida po Runji nije ništa nemoguće, jer smatra kako je momčad s Ronaldom, Beckhamom, Zidaneom, i ostalima najjača na svijetu, što je rekao Perrinu, koji ga je nakon toga još više uzeo na zub.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazak Bartheza još će više uzdrmati Runjinu poziciju, jer mu je Perrin rekao kako će bez obzira na dobre obrane Barthez biti prvi vratar.

Iako su svi u klubu očekivali kako će nakon ozljede pričuvnog vratara kupiti nekog iskusnog vratara kao pričuvu, u Marseilleu su odlučili kupiti Fabiena Bartheza koji je izgubio mjesto prvog vratara u Manchester Unitedu. Ni to nije Runji bio problem jer je mislio kako će i dalje braniti ako bude dobar. No, Perrin očito ima neke druge zamisli.

Za Jutarnji list Runje je izjavio kako će se bez obzira na sve javiti na početak priprema 5. siječnja, te kako će raditi po posebnom programu jer je prije tjedan dana operirao meniskus.

Ugovor s Marseilleom ima još dvije i pol godine, a hoće li i kada promijeniti klub vjerojatno ćemo uskoro saznati.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara