Torcida Nogometnom savezu uputila "zadnje upozorenje"

Torcida Nogometnom savezu uputila "zadnje upozorenje"
HAJDUK i Torcida inzistiraju da hrvatska reprezentacija susret s Bugarskom odigra na Poljudu. Navodno je Marković obećao jednu kvalifikacijsku utakmicu Splitu, no za posljednju utakmicu IO HNS-a izabrao je Zagreb, navodno po želji reprezentativaca.

U 75. minuti navijači Hajduka, uz pjevanje "Moje domovine", napustili su poljudski stadion. Na sjevernoj tribini ostavili su transparent s porukom "Ovo vam je zadnje upozorenje", te logotipom HNS-a na kojem je pisalo FSJ.

Uz vatrene navijače Poljud su napustili i Igor Štimac, Branko Grgić, Fredi Fiorentini, te Ivica Šurjak.

Drago Vržina, tajnik Torcide izjavio je kako od ponedjeljka kreću s kampanjom i pritiskom na HNS. "Pa i mi smo valjda Hrvatska", ogorčeno dodaje Vržina.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već sedam godina u Splitu se nije odigrala niti jedna službena utakmica hrvatske nogometne reprezentacije. Posljednja se odigrala 2. travnja 1997. godine kada je na Poljudu gostovala Slovenija.

Marković tvrdi da su igrači izjavili kako bio voljeli igrati u Zagrebu, jer u Splitu imaju loš osjećaj.

Istina je da u Splitu Hrvatska nikad nije pobijedila (samo jednom Hajduka, jednom je izgubila, a sve ostale utakmice odigrala je neriješeno), ali pravim profesionalcima mjesto igranja ne bit trebao biti problem. U Splitu, međutim ne vjeruju kako su to igrači izjavili.

Vlatko Marković je izjavio da su sjednicu IO-a na kojoj se raspravljalo o gradu domaćinu, predstavnici Hajduka Štimac i Fiorentini napustili prije nego je ta tema došla na dnevni red.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara