Uvijek vjerni: Imamo informaciju da će biti nereda protiv Češke, pokušat će prekinuti utakmicu

Uvijek vjerni: Imamo informaciju da će biti nereda protiv Češke, pokušat će prekinuti utakmicu

Foto: Hina

HRVATSKA u petak na Europskom prvenstvu igra protiv Češke u drugom kolu grupne faze, a iz navijačke udruge Uvijek vjerni, koja ima potpisan ugovor s HNS-om, tvrde da bi moglo biti nereda.
 
"Utakmica u petak ima svoju draž, ali ono što se može dogoditi na tribinama ne mora imati svoju draž. Imamo informacije koje nisu dobre, postoji određeni antagonizam dijela navijačkih skupina prema hrvatskoj reprezentaciji i Savezu. Ne želimo da se dogodi nešto loše, ali postoji potencijal da se dogodi", tvrdi Kruno Grlević iz Kluba navijača Uvijek vjerni.
 
"Iz navijačkih krugova imamo informacije da će doći do nereda, da će doći određeni ljudi koji bi mogli prekinuti utakmicu. Bit će potencijalnih provokacija, a ne znam hoće li to otići u neku krajnost", rekao je Grlević u HRT-ovoj emisiji Otvoreno.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Podsjetimo, u prvoj utakmici na Euru protiv Turske nije bilo nereda, osim što je dio navijača na ulicama Pariza i u jednom trenutku na stadionu skandirao "Za dom spremni", uzvik vezan za ustaški pokret zbog kojeg je reprezentacija već nekoliko puta žestoko kažnjena.
 
Slike navijača Hrvatske i Turske kako zajedno navijaju obišle su svijet.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara