Dogovorili seks s manijakom preko interneta: Trudnicu zadavio, a dečka obezglavio

Dogovorili seks s manijakom preko interneta: Trudnicu zadavio, a dečka obezglavio

Screenshot: YouTube

TRUDNA tinejdžerica iz američke države Michigan je zadavljena, a njezin dečko obezglavljen nakon navodnog susreta sa strancem koji su dogovorili preko online servisa Craigslist.

18-godišnja Brooke Slocum je nakon višednevne potrage pronađena zadavljena prošlog tjedna u prtljažniku navodnog ubojice. Bila je u osmom mjesecu trudnoće, a napadač ju je prije smrti držao zarobljenu.

Tijelo njezinog obezglavljenog dečka, 25-godišnjeg Charlesa Oppenneera, pronađeno je u lokalnom parku dan ranije. Policija još uvijek traga za njegovom glavom kako bi ustanovili točan uzrok smrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je pregledom žrtvinih mailova saznala da je tinejdžerica nedavno stupila u kontakt s osumnjičenim 31-godišnjakom, Bradyjem Oestikeom, i to putem online servisa Craigslist. S njim je dogovorila seksualni susret pri kojem je trebao biti prisutan i njezin dečko. Nakon toga ubojica im je za seksualni čin trebao platiti određenu sumu novca.

Oestike je već bio pobjegao kada je policija stigla u njegov dom pa su se dali u potjeru za njim. U natjeravanju s policijom Oestike je skršio svoj automobil nakon čega se upucao i preminuo.

Policija je u njegovom domu pronašla 400 sumnjivih predmeta poput vatrenog oružja, streljiva i noževa. Pronađeno je i nekoliko elektroničkih uređaja te predmeta u vlasništvu njegovih žrtava.

Istraga je nastavljena kako bi se ustanovilo da li je bilo dodatnih osoba uključenih u ova stravična ubojstva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara