Jakovčić bijesan jer ga spominje Povjerenstvo za sukob interesa: Ovo je ulet u predizbornu kampanju!

Jakovčić bijesan jer ga spominje Povjerenstvo za sukob interesa: Ovo je ulet u predizbornu kampanju!

Foto:  Goran Šebelić (Cropix)

 "EVIDENTNO je i ovo Povjerenstvo ušlo u izbornu kampanju na najgori način, nedoputivo je korištenje institucije sustava na takav način. Naime, potpuno je jasno da sam na vrijeme i kako treba ispunio sve svoje obveze i očito je da se želi ponovo afera oko Sv. Jurja, jer ne postoje argumenti protiv mene", reagirao je danas Ivan Jakovčić povodom medijskih napisa da se Povjerenstvo za sukob interesa bavi njegovim slučajem. 
 
Naime, Povjerenstvo je pokrenulo postupak jer se istarski župan oglušio o zaključak kojim ga je povjerenstvo pozvalo da dopuni svoju imovinsku karticu. Jakovčić je naime, prošle godine kupio poljoprivredno zemljište u Završju, u općini Grožnjan, no ta promjene nije uvedena u imovinsku karticu. Jakovčić je to morao napraviti do kraja prošle godine. 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
"To je još jedan pokušaj mojeg diskreditiranja na staru temu Sv. Jurja, na mene osobno i sve one koji me podržavaju. Na taj način razgolićuje se sustav koji želi dovesti u pitanje sve oko sebe, a pogotovo moje političko djelovanje posljednjih 20. godina.", kaže Jakovčić o ovom slučaju. 
 
Naime, Jakovčić tvrdi da je rok od 15 dana počeo teći od dana 04.04.2013. g., a istekao je dana 18.04.2013. g.. Jakovčić tvrdi da je tog dana, 18. travnja, odaslao Povjerenstvu za sukob interes dokumentaciju. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara