Karamarko: Pred HDZ-om je budućnost, pred Hrvatskom je budućnost!

Karamarko: Pred HDZ-om je budućnost, pred Hrvatskom je budućnost!

Foto: Duje Klarić/Cropix

DRUGI je dan sastanka Predsjedništva kluba Europske pučke stranke u EU parlamentu s vrhom HDZ-a. Pučani su dali korisne smjernice Hrvatskoj uoči njenog ulaska u Uniju, a osim pitanja gospodarskog oporavka, danas će biti riječi i o unutarnjem tržištu.

Posjet pučana i njihova podrška Hrvatskoj značajna je za HDZ koji je dio te obitelji pučana - izjavio je jučer šef stranke Tomislav Karamarko. Njihov posjet stoga veseli, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Mislim da je pred Hrvatskom demokratskom zajednicom budućnost, mislim da je pred Hrvatskom budućnost, ako se ozbiljno prihvatimo posla i shvatimo da tek nakon ulaska u Europsku uniju počinjemo graditi naše gospodarstvo", istaknuo je Karamarko.

Jedno od prioriteta, a o kojem će i danas biti riječi, je rješavanje pitanja unutarnjeg tržišta. Predsjednik Kluba zastupnika EPP-a, Joseph Daul istaknuo je kako je trenutna stopa rasta u mnogim zemljama na nuli, no unutarnje tržište koje okuplja oko 500 milijuna potrošača postiže gospodarski rast od četiri posto.

Podsjetio je kako je Hrvatskoj na raspolaganju europski novac kojeg je najbolje utrošiti na infrastrukturne projekte koji će donijeti i nova radna mjesta ali i naglasio važnost rada neovisnog pravosuđa te daljnje borbe protiv korupcije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara