Prgomet: Radikalnom retorikom HDZ-a Milanović će ostati na vlasti

Prgomet: Radikalnom retorikom HDZ-a Milanović će ostati na vlasti

Screenshot: YouTube

ZAMJENIK predsjednika HDZ-a Drago Prgomet kazao je u emisiji Intervju tjedna Hrvatskog radija kako nitko njega neće izbaciti iz HDZ-a.

"Čovjek sam dijaloga, ali nisam disident, kritički gledam i govorim o pojavama koje su loše kako po Hrvatsku tako i po stranku. Ostat ću u onom HDZ-u kojeg vidim kao narodnjačku građansku stranku, temeljenu na načelima demokracije, vladavine prava, poštivanja ljudskih i manjinskih zakona, tržišnog gospodarstva i solidarizma koji se temelji na kršćanskom socijalnom nauku, to je HDZ u kojem ja želim biti", izjavio je Prgomet.

Dodao je i da ne želi biti u onom HDZ-u koji će radikalnom retorikom, koju vrlo često promovira predsjednik Tomislav Karamarko, učiniti ono što je gotovo nemoguće, da sadašnji premijer Zoran Milanović ostane na vlasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prgomet je kazao i kako se tri puta sreo s bivšim predsjednikom Ivom Josipovićem. Otkrio je i kako je Josipović imao kontakte s istaknutim HDZ-ovcima.

"Znam da je bilo vrlo intenzivnih kontakata, ali ne mogu prenositi ono u čemu nisam sudjelovao. Ideološke i svjetonazorske političke razlike između mene i bivšeg predsjednika Josipovića su izuzetno velike", objasnio je Prgomet.

Kazao je i kako nije požalio što je napisao blog u kojem je pozvao branitelje da napuste Savsku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara