Traže se očevici nesreće u Zagrebu: Kamion oduzeo prednost na raskrižju i izazvao sudar, znate li o čijem se vozilu radi?

Traže se očevici nesreće u Zagrebu: Kamion oduzeo prednost na raskrižju i izazvao sudar, znate li o čijem se vozilu radi?

Foto: Čitatelj Indexa

REDAKCIJI Indexa javio se čitatelj koji je 24. siječnja oko 14 sati doživio prometnu nesreću u kojoj su ozlijeđene dvije osobe. Kako nam je napisao, nesreću je izazvao vozač kamiona za prijevoz stakla, oduzevši na križanju Nove ceste i Žajine ulice prednost Opelu kojim je upravljao čitatelj. U pokušaju da izbjegne sudar s kamionom, čitatelj se sudario sa Škodom te su i on i vozač Škode ozlijeđeni. Vozač kamiona pobjegao je s mjesta nesreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Vozač tog kamiona još uvijek nije pronađen, no postoje snimke na nekim kamerama koje bi mogle polučiti neke rezultate. Igrom slučaja nisu bili moje dvoje malodobne djece samnom u autu, no i ja i vozač automobila na koji sam poslije naletio smo fizički ozlijeđeni i takve "vozače" treba dovesti pred lice pravde i ukloniti sa cesta", napisao nam je čitatelj.

Poslao nam je i fotografiju kamiona koji je izazvao nesreću i pobjegao.Ukoliko prepoznajete vozilo i znate u čijem je vlasništvu, prijavite policiji, kontaktirajte Igora Dropulića na 098/1750 563 ili nas na kontakt@index.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara