Zbog štrajka zaposlenika SC-a, zagrebački studenti se od utorka nemaju gdje hraniti

Zbog štrajka zaposlenika SC-a, zagrebački studenti se od utorka nemaju gdje hraniti

Foto: vlada.hr

SAMOSTALNI sindikat zaposlenika studentskih centara RH, Podružnica Zagreb, najavio je štrajk zbog odbijanja poslodavca i državnih institucija da razgovaraju o uvjetima rada.

Štrajk će započeti 2. lipnja 2015. godine u 6:00 i trajat do ispunjenja zahtjeva, odnosno početka kolektivnih pregovora, javlja portal esava.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
“Sa žaljenjem  Vam to priopćavamo, ali to  će rezultirati Vašom nemogućnošću korištenja naših usluga. Molimo Vas za razumijevanje, dapače i podršku, jer danas MI sutra VI!

Pozivamo Vas da nam pomognete na način da nas podržite u našim nastojanjima koja su jako mala, a to je da sjednemo za isti stol s predloženim pregovaračima i razgovaramo. Samo to! Također  Vas pozivamo da putem slijedećih telefonskih upita izvršite pritisak na ustanove Ministarstva rada i mirovinskog sustava, MZOS-a, Sveučilišta u Zagrebu te Studentskog centra,” piše u priopćenju nezadovoljnih radnika zbog kojih će zagrebački studenti ostati bez jeftine prehrane.Prema pisanju esava.info, štrajk se konkretno odnosi na odjel prehrane, zbog čega se očekuje da će studentske menze u utorak biti zatvorene, osim za studente s invaliditetom koji će moći koristiti kantinu u Cvjetnom naselju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara