Ćorić: Nećemo pristati na Vladu s Pupovcem. On je etnosrbin, a Orešković će klečati na kukuruzu

Ćorić: Nećemo pristati na Vladu s Pupovcem. On je etnosrbin, a Orešković će klečati na kukuruzu

Foto: FAH

HSP AS-ov saborski zastupnik Pero Ćorić danas se pred Saborom osvrnuo na najnovije momente u aktualnoj političkoj krizi.

Ćorić je iskoristio priliku da se još malo ulaguje Karamarku.

"Mislim da je gospodin Karamarko pokazao da je politički vođa. Ja dijelim političare na uspješne i neuspješne. Mi smo uspješni i pobjednici smo svih izbora s gospodinom Karamarkom. I sada moramo preuzeti odgovornost. Ja sam rekao Karamarku da je na njemu da odluči. Da je na meni odgovornost ja znam što bih", rekao je Ćorić, prenosi N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Demantirao je i navode da bi se eventualnim preslagivanjem u novoj Vladi mogli naći Radimir Čačić i Milorad Pupovac te ih pritom žestoko napao.

> Pupovac za Index: Preslagivanje s manjincima? To su spinovi. Najbolji bi bili novi izbori

"Nikakvu Vlada s Miloradom Pupovcem i SDSS-om nećemo podržati. To ne dolazi u obzir. Ne samo SDSS-om, nego i SDP-om i HNS-om. Nikada one koju su pripadali bivšoj nesposobnoj i nekršćanskoj vlasti. Ja smatram Pupovca etnosrbinom, a program njegove stranke je zločinački. Jedno "S" koje su dodali u svoje ime... To su oni koji su nas ubijali, meni spalili dvije kuće.

Vjerujem da će se u sljedeća 72 sve sata srediti. Uvjeren sam da izbora neće biti. Pred turističku sezonu, u ovakvoj gospodarskoj situaciji na izbore se ne ide. Zbog građana. Kad sam ja prvi potpisao za opoziv premijera napravio sam to iz jasnog razloga. Stavili smo čovjeka da igra nogomet, a uopće ne zna pravila igre. Možemo ga malo kazniti, pustiti ga par dana da kleči na kukuruzu. Svaka opcija je bolja od izbora i vraćanja onih koje smo smijenili", rekao je Ćorić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara