Diners predstavio E-card

Diners predstavio E-card

DINERS Club Adriatic, slijedeći jasnu poslovnu politiku stalnog proširivanja palete proizvoda, predstavio je novu karticu za svoje korisnike pod nazivom E-card.

Riječ je o najsigurnijoj kartici sa čipom, namijenjenoj isključivo kupnji putem Interneta.

"Uvođenjem E-carda, u više od 34 godine djelovanja u Hrvatskoj, Diners Club je potvrdio vodeću poziciju među kartičarskim kućama u Hrvatskoj, kada su u pitanju vrhunske inovacije i stalna briga o korisnicima. Odsad za naše korisnike elektronički svijet postaje ogromni shopping-centar u kojem je kupnja najudobnija, dok im potpunu sigurnost pri transakcijama jamči Diners Club." – izjavio je prilikom predstavljanja kartice Žarko Kraljević, predsjednik Uprave Dinersa Club Adriatica.

Kreditne kartice, same po sebi, sigurnija su alternativa plaćanju gotovinom, dok čip kartice dodatno naglašavaju sigurnost kartičnog plaćanja. E-card ima znatno veće mogućnosti pohrane i obrade podataka od tradicionalnih magnetskih kartica, što informacije na čipu čini apsolutno sigurnima. Na njemu se mogu pohraniti korisnička imena i lozinke, pomoću njega se logirati na sustav računala te kriptirati tj. onemogućiti pristup datotekama na osobnom računalu. Uz karticu se može naručiti i čitač (reader) e-carda i pripadajuća aplikacija Omnipass. Čitač E-carda namijenjen je komunikaciji korisnika i kartice što pospješuje sigurnost on-line kupnje. Omnipass je aplikacija uz Diners Club E-card, koja omogućuje jednostavnu i sigurnu pohranu podataka na čip, te bezbrižnu kupnju. Ona pohranjuje podatke o korisničkim imenima i lozinkama na čip tako da ih više nije potrebno unositi. Ova se aplikacija dobiva na CD-u, koji je opremljen uputama kako instalirati čitač i samu aplikaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diners E-card namijenjen je privatnim i poslovnim korisnicima, a troškovi učinjeni ovom karticom bit će izraženi na redovitim mjesečnim DCA računima.

Redizajnirane stranice www.diners.hr

Diners Club predstavio je još jednu novost. Dosadašnje prepoznatljive i višestruko nagrađivane web stranice Diners Cluba osvježene su novim izgledom, koji je pregledniji i funkcionalniji. Uz sustavan pregled svih usluga Diners Cluba, kao i već postojeće on-line usluge, najveća novost je postavljanje pristupnica za on-line učlanjenje u Diners Club Adriatic.

Diners Club tako, prvi među kartičarskim kućama, nudi mogućnost kompletne on-line prijave za nove korisnike. On-line pristupnicu dovoljno je popuniti i jednim klikom poslati u Diners Club. U najkraćem vremenskom roku pristupnica stiže u Diners Club, a novi će korisnik elektroničkim sustavom biti detaljno obaviješten o preuzimanju kartice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara