direktor ´mečelja´: ugovor o suradnji privremeno staviti izvan snage

Glavni direktor ´Mechel Željezare´ d.o.o. Sisak Nassibulla Mukhatdinov u ime ruske tvrtke ´Mečelj´ danas je od koordinatorice stečajnog postupka u Željezari u stečaju Blanke OrešićAndučić ´zatražio da se Ugovor o poslovnoj suradnji i pripremi za početak proizvodnje sklopljen između Stečajne uprave i 'Conares Balkana' 25. veljače privremeno stavi izvan snage´.

Mukhatdinov je taj zahtjev obrazložio time da ´Vlada na jučerašnjoj sjednici nije donijela Odluku o stupanju na snagu Ugovora o prodaji imovine Željezare Sisak d.d. u stečaju poduzeću ´Mechel Željezari´ d.o.o. (prije ´Conares Balkanu´).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Obavijestio je koordinatoricu da su zbog toga od 8. ožujka prisiljeni obustaviti sve pripreme za početak proizvodnje. Te ćemo pripreme nastaviti čim Vlada donese potrebne odluke, navedeno je u dopisu. ´Mechel Željezara´ d.o.o. sve troškove za pripremu proizvodnje, uključivo i današnji dan, 7. ožujka, spreman je odmah platiti´, navodi se u priopćenju.

Od koordinatorice stečajnog postupka Mukhatdinov je zatražio da račun za isplatu plaća radnicima za rad u pripremi proizvodnje u veljači i ožujku po popisu prihvaćenu u ´Mechel Željezari´ dostavi što prije te da im se to što prije i plati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara