Germanwings – najbolji avio-prijevoznik 2004. u Europi

Germanwings – najbolji avio-prijevoznik 2004. u Europi

REZULTATI istraživanja koje je, među 1200 čitatelja koji su letjeli na preko 20.000 letova, proveo renomirani europski poslovni časopis "Capital" pokazali su da je Germanwings najbolji avio-prijevoznik 2004. godine u Europi.

Germanwings je izašao kao apsolutni pobjednik s najboljim ocjenama u svim kategorijama u istraživanju u kojem su komparirane europske niskotarifne kompanije. Tadođer,  nisko-tarifne kompanije komparirane su i s tradicionalnim avio kompanijama. U tom istraživanju je također dobio visoke ocjene. Sa visokom ukupnom ocjenom od 2,10 Germanwings je proglašen najboljim avio-prijevoznikom u Europi u kategoriji u kojoj su iza njega ugledne i tradicionalne avio kompanije: Austrian Airlines, Lufthansa, Swiss, SAS, British Airways itd. U nekim kategorijama, kao što su najveća vrijednost za dani novac, udobnost, hrana, je prvi, čak ispred Swiss Airlinesa, British Airwaysa i Lufthanse a dok se u ostalim nalazi među tri vodeća avio-prijevoznika, Luthansu, Swiss Airlines i Finnair.  (Vidi tablicu)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svim pojedinačnim kategorijama upitnika Germanwings zauzima prvo ili visoko mjesto. U kategoriji najveća vrijednost za dani novac, Germanwings je apsolutni pobjednik (Germanwings je ispred Hapag-Lloyd Expressa, British Airwaysa te Austrian Airlinesa). Točnost dolaska i polaska zrakoplova je, također, vrlo važna kategorija, a Germanwings spada među tri najtočnija od ukupno 40 internacionalnih avio-prijevoznika (Germanwings je ispred SASa, Austrian Airlinesa te Swiss Airlinesa). Čitatelji su dali i visoke ocjene za osjećaj sigurnosti Germanwingsu. Germanwings je s prvim mjestom u kategoriji udobnost dokazao da udobnost u avionu i povoljna tarifa nisu u kontradikciji (iza Germanwingsa su Swiss Arlines, SAS i Austrian Airlines).

Stalno nastojanje Germanwingsa da se poboljšaju usluge tijekom leta pokazuje izvrsne rezultate u upitniku časopisa "Capital" u još dvije kategorije. Osobe uključene u upitnik su smjestili Germanwings na vrh u kategorijama usluga i hrana.  
  
Dr. Joachim Klein, generalni direktor Germanwignsa, nije krio oduševljenje sa rezultatima. "Ponosni smo što smo od strane korisnika odabrani kao najbolji niskotarifni avio-prijevoznik. Već prošle godine smo postigli vrlo dobre rezultate u ovom uvaženom istraživanju.  Mi nastojima konstantno poboljšavati naše usluge te nam je jako drago što su naši korisnici prepoznali i nagradili naš rad. Činjenica da smo, također, ocijenjeni kao najbolji europski zrakoplovni prijevoznik, nas obvezuje da i u budućnosti nastavimo s predanim radom i kontinuiranim poboljšanjima."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara