HRT-ovci samo nižu skandale: Koga briga što Sanader misli o nogometu?!

HRT-ovci samo nižu skandale: Koga briga što Sanader misli o nogometu?!

ONAJ tko žali što prijenosa rukometnog prvenstva neće biti na HTV-u, neka dvaput razmisli. Ta sramota nacionalne televizije možda će ipak biti nešto najbolje što se hrvatskim ljubiteljima rukometa dogodilo - barem nesanaderovcima.

Nekoliko minuta nakon zabijenog gola Austrijancima, gledatelji očekuju vidjeti Hrvate koji su za to pustili koju kap znoja na terenu. A kad ono - zavaljen u stolici, tko na Drugom programu HTV-a među prvima daje svoju stručnu ocjenu igre reprezentativaca? Premijer glavom i bradom.

Sanader je na HTV-u po stručnosti tako svrstan uz bok izborniku Slavenu Biliću te Niki Kovaču i Joeu Šimuniću. Ivo je kurtoazno ipak prednost dao dvojici potonjih, s kojima se javio izravno iz Beča - ali tek na sugestiju voditelja "da bi igrače možda mogli prve pitati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa kad je gledateljima šturo dočarao kako je to gledati utakmicu iz posebne lože, Sanader je nešto promucao o igri (kako su Austrijanci imali prednost jer su na domaćem terenu, no, eto, nije im uspjelo pobijediti...Kako smo prije takve utakmice gubili, a to što smo sada pobijedili pokazuje koliko smo kvalitetni... Kako je "najvažnije da smo pobijedili domaćina"...), pa odjavu voditelja koji se jadan valjda i sam pitao kome je na Prisavlju palo na pamet (Hlo?) pobjedničkoj atmosferi dodati malo HDZ-ovskog štiha, prekinuo sa: "Samo da još nešto kažem o nadolazećim utakmicama....".

Prvenstvo u dijeljenju dojmova s razdraganim pukom netom nakon utakmice HRT-ovci su, osim Sanaderu, odlučili dati i Stjepanu Mesiću i Zlatku Mateši koji su, suočeni s puno kraćom minutažom nego ju je dobio premijer, poručili: "Nije bitno kako smo igrali, bitno je da smo pobijedili".

B.S.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara