Kamo na faks? Američkim obrazovanjem do međunarodne karijere

Kamo na faks? Američkim obrazovanjem do međunarodne karijere

Foto: Press

ŽELIŠ biti student jednog od vrhunskih američkih sveučilišta, a studirati u Hrvatskoj? Zanima te obrazovanje i diplome (hrvatska i američka) koje omogućuju izvrsne prilike za zapošljavanje diljem Europske unije i svijeta? Na pravom si mjestu! Upisi na RIT Croatia su u tijeku, a prijemni ispiti se održavaju svakim radnim danom do 15. kolovoza, s početkom u 9 ujutro, na našim kampusima u Zagrebu i Dubrovniku. PRIJAVI SE!

RIT Croatia – koledž na kojem je dosad odrađeno više od 300 godina prakse!

Studenti iz cijelog svijeta, profesori s bogatim akademskim i profesionalnim iskustvom, praksa u Americi ili Dubaiju, američka i hrvatska diploma, izrazito visok postotak zapošljavanja diplomanata... Prema našim podacima, većina diplomanata najviše radi u turizmu i ugostiteljstvu, IT industriji, obrazovanju, državnim institucijama, marketingu i prodaji.

Nastava se održava na engleskom jeziku i uključuje minimalno 800 - 1200 sati praktične nastave. Zanimljiva je činjenica da je, kad se u obzir uzmu svi diplomanti RIT Croatia i odrađeni sati prakse dosad, odrađeno više od 300 godina stručne prakse i to za više od 3000 kompanija! Uz takav pristup i fokus na primijenjeno znanje, ne čudi što studenti RIT-a posao nalaze još za vrijeme studija.

Unutar dvaju kampusa u Dubrovniku i Zagrebu, ovaj koledž studentima nudi tri svjetski priznata američka visokoobrazovna programa koji se u potpunosti izvode na engleskom jeziku:

- Međunarodno poslovanje - preporučljivo svima koji se vide u marketingu, menadžmentu, financijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
- Informacijske tehnologije – namijenjeno ljubiteljima kodova i programiranja, web i mobilnih aplikacija

- Service Management – za one koji razmišljaju o hotelijerstvu, ugostiteljstvu ili općenito, uslužnom sektoru. Ovaj se studij fokusira i na poduzetništvo te je namijenjen i onima koji žele pokrenuti svoje poslovanje

Stipendiramo više od 60% svojih studenata! Čekamo te – prijavi se!

RIT Croatia već godinama pomaže studentima da uz nepovratne stipendije studiraju na tom uglednom američkom koledžu. Više od 60% studenta studira uz neki oblik financijskih potpora. Sredstva pokrivaju 10% - 50% školarine i iskoristiva su za upis na stručne preddiplomske studije.

„RIT je odlična odskočna daska u poslovni svijet upravo iz razloga što studente uči inovativnošću/kreativnošću, profesionalnim radnim navikama i praktičnom iskustvu od samog početka studija pa sve do završnog diplomskog rada. Ponude za zapošljavanje koje sam dobio prije završetka studija iz tri različite industrije pokazuju širinu kolegija te vrijednost prakse prije završetka studija. Na RIT-u sam naučio i vrijednost prenošenja znanja i iskustava iz jedne industrije u drugu - nije li sjajno da se iskustvo "user experience" iz 7* hotela može očekivati odnosno preslikati i u jedan telekom ili čak u inovativnu mobilnu aplikaciju?!“, govori Izet Ždralović, diplomant RIT Croatia i suosnivač tvrtke koja osmislila planetarno popularnu mobilnu aplikaciju PhotoMath.

Pogledaj što o nama kažu naši diplomanti Ana, Tana i Nikša.

RIT Croatia nudi obrazovanje usmjereno na razvoj karijere. Drugim riječima, svojim studentima pruža znanja i osigurava iskustva kako bi uspješno razvijali i gradili svoje karijere na globalnom tržištu.

Želiš li i ti studirati na ovom američkom koledžu? Upisi su još u tijeku, a prijemni ispiti se održavaju svakog radnog dana u 9 ujutro do 15. kolovoza.
Posjeti našu stranicu!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?