Karlovac: Dvojica maloljetnika u posljednjih pet mjeseci izvela pet krađa

KARLOVAČKA policija prijavila je danas Odvjetništvu za mladež Općinskog državnog odvjetništva u Karlovcu dvojicu mlađih maloljetnika 12-godišnjaka i 14-godišnjaka iz Karlovca koje osnovano sumnjiči da su u posljednih pet mjeseci izvršili pet kaznenih djela.

Kriminalistička obrada potvrdila je osnovanu sumnju da su dvojica maloljetnika 29. rujna 2003. provalila u karlovački kiosk i ukrala manju količinu slatkiša i šest litara alkoholnog pića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zatim su u listopadu ili studenom provalili u obiteljsku kuću u Karlovcu, gdje su ukrali dva radiokazetofona, brener za varenje ljepenki i telefonsku slušalicu.

Početkom ove godine, 4. siječnja, provalili su u karlovački caffe bar Madona i oštetili ga za oko 4000 kuna, da bi četiri dana kasnije po noći provalili u samoposluživanje Bond iz kojega su ukrali manju količinu slatkiša, prezervativa i erotskih časopisa.

Posljednje kazneno djelo odnosi se na krađu 2000 kuna s tekućeg računa I.K. iz Ozlja, kojoj su prethodno ukrali bankomat karticu i PIN te na bankomatu Erste banke u Karlovcu podigli novac.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara