Međunarodni klub žena u nedjelju organizira Božićni sajam

MEĐUNARODNI klub žena, koji okuplja supruge diplomata akreditiranih u Hrvatskoj, organizirat će u nedjelju, 7. prosinca, tradicionalni Božićni sajam.

Ovogodišnji sajam, deseti po redu, održat će se na Zagrebačkom velesajmu (paviljon 8A) od 10 do 17 sati, a otvorit će ga Milka Mesić u pratnji svojega supruga Stjepana Mesića, Predsjednika Republike Hrvatske, priopćio je Međunarodni klub žena.

Predstavnici 22 veleposlanstva prodavat će karakteristične proizvode, hranu i piće zemalja iz kojih dolaze. Na sajmu sudjeluje i Hrvatska sa svojim štandom, te predstavnici različitih dobrotvornih udruga i 60 umjetnika-obrtnika.

Uz ponudu međunarodnih jela i pića posjetioci će moći kupiti nove i stare knjige i igračke, sudjelovati u lutriji, popiti čašu pjenušca u tzv. Champagne corneru, te provjeriti razinu šećera u krvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za posjetiteljice je organiziran kutić za uljepšavanje (make up, frizura, manikiranje) a za djecu druženje s Djedom Mrazom i igranje u dječjem kutiću.

Cjelokupni prihod ovogodišnjeg Božićnog sajma namijenjen je školama za djecu s posebnim potrebama u Zagrebu i Bjelovaru, te Onkološkom odjelu KBC-a Rebro.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara