Milićević: Iz Brčkog u Italiju nisu upućeni teroristi

NAČELNIK policije Brčko distrikta Milenko Milićević je u petak demantirao navode iz talijanskog lista "Corriere della Sera" prema kojima je u Italiju iz Brčkog stiglo deset terorista s ciljem djelovanja u Vatikanu.

Miličević kategorički odbija istinitost te informacije tvrdeći da je to "proizvoljna i neargumentirana novinarska interpretacija".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova informacija ne može odgovarati istini iz razloga što na području Brčko distrikta ne postoje organizacije koje se dovode u vezu s terorizmom. Posebice je nevjerojatno da se u novinskom članku spominje skupina od deset terorista među kojima je čak sedam žena", kazao je Milićević.

Milićević je također kazao da ovo nije prvi slučaj da se Brčko distrikt dovodi u vezu s terorizmom i terorističkim organizacijama. Naveo je nedavne novinske natpise o tzv. kampovima za obuku mudžahedina u jednom brčanskom selu (Maoča). "Ove novinske natpise, mi smo također demantirali, jer prava istina je da kampova za obuku terorista na području Brčko distrikta nema. Da ih ima, policija bi odmah reagirala i poduzela mjere iz svoje nadležnosti", kazao je Milićević.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara