VIDEO Ministri tijekom dolaska u Vladu redom bježali od novinara

VIDEO Ministri tijekom dolaska u Vladu redom bježali od novinara

Foto: Index

KASNO sinoć sastalo se Nacionalno vijeće MOST-a, na kojem su zastupnici na čelu s Božom Petrovom donijeli odluku koju će Petrov danas prezentirati kolegama u Vladi, kao i javnosti.Na dnevnom redu sjednice je otprilike 30-ak točaka, iako nije sasvim jasno kako bi Vlada trebala funkcionirati dok se njezin vrh potpuno raspada.

"Moramo raditi, čeka nas veliki posao u ineteresu građana, naročito u mom resoru da ispunimo sve ono što smo obećali", kazao je novinarima ministar branitelja Tomo Medved prilikom ulaza u zgradu Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ministar Šustar je stigao na Vladu, nije htio odgovarati na pitanja novinara. Izašao je iz automobila i mahnuo na pitanje je li mu neugodno zbog svega. Stigli su i ministri Nakić i Horvat te ministar Orepić. Svi su ušli u zgradu izbjegavajući odgovarati na novinarska pitanja.

"Nadam se da će ministri biti dovoljno ozbiljni da prihvate sve točke jer je to izuzetno bitno. Nedoslijednost HDZ-a je vrlo velika. Napokon smo dobili stručnog premijera iz dijaspore kojeg oni sada žele rušiti", kazao je ministar Panenić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara