Miro Bulj inicirao druženje Oreškovića i Petrova u Sinju: "Želimo da Orešković nastavi s MOST-om"

Miro Bulj inicirao druženje Oreškovića i Petrova u Sinju: "Želimo da Orešković nastavi s MOST-om"

Foto: Hina

TEHNIČKI predsjednik Vlade Tihomir Orešković je posjetio Sinj, na poziv Mostovog saborskog zastupnika, Mire Bulja, a uz Oreškovića Sinj je obišao i čelnik Mosta Božo Pterov, koji je izjavio da to nije početak zajedničke kampanje Oreškovića i Mosta, kako se u medijima nagađa.

I Petrov je rekao da su vrata Mosta Oreškoviću otvorena, ako se odluči politički aktivirati.
Miro Bulj koji je bio inicijator posjeta Tihomira Oreškovića Sinju, izjavio je kako bi osobno volio da Orešković nastavi suradnju s Mostom, ocijenivši da je za vrijeme svoga mandata pokazao puno više državničkih elemenata nego Zoran Milanović ili Tomislav Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bulj je ustvrdio kako nema velike razlike između HDZ-a i SDP-a i da su ih 'prevarile obadvije stranke'. Na novinarski upit koga bih podržao Zorana Milanovića ili Andreja Plenkovića rekao je da će odgovoriti kada mu netko navede razliku između njih dvojice.

Tihomir Orešković rekao je da nije donio nikakvu odluku o priključivanju Mostu.

U Sinju je posjetio Muzej Sinjske Alke koji je ocijenio impozantnim te smatra kako  će i Muzej pridonijeti boljim ekonomskim pokazateljima Grada.  Orešković je posjetio i crkvu Čudotvorne Gospe  Sinjske, bivšu vojarnu Ivaniša Nelipića, tvrtku Naprijed koja zapošljava 75 radnika te Gospodarsku zonu Kukuzovac koja predstavlja okosnicu gospodarskog razvoja Grada Sinja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara