Na sjednici Glavnog odbora SDP-a izbor članova u novo izvršno-političko tijelo

Glavni odbor Socijaldemokratske partije Hrvatske (SDP) kojim predsjeda Tonino Picula zasjeda večeras na sjednici zatvorenoj za javnost, na kojoj će, kako je najavljeno, utvrditi poslovnik i izabrati članove za novo izvršnopolitičko tijelo Glavnog odbora te popuniti preostala mjesta u stranačkim tijelima.

Izvršni odbor, novo tijelo u radu stranke, imat će devet članova, a večeras će se birati i tajnik stranke te poslovni direktor. Dosadašnji je tajnik bio Igor Dragovan, a poslovni direktor Josip Leko.

O tome i ostalim zaključcima s Glavnog odbora sutra će na konferenciji za novinare u 11 sati u sjedištu stranke izvijestiti predsjednik SDP-a Ivica Račan i predsjednik GO SDP-a Tonino Picula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Glavni odbor će večeras donijeti i odluku o osnivanju savjeta SDP-a na temelju Statuta usvojenog na proljetnoj SDP-ovoj konvenciji te započeti s pripremama za terenski rad uoči lokalnih izbora.

O lokalnim izborima SDP-ovci će više raspravljati preko vikenda, na dvodnevnom seminaru pod nazivom "Organizacija moderne političke stranke u pripremi za lokalne izbore" na kojoj će o svojim iskustvima na tu temu govoriti gosti-predavači iz Njemačke.

(Hina) xbdj yvkn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara