VIDEO Nakon što se gurao s policijom, Pernar udaljen i iz sabora jer je govorio bez odobrenja

VIDEO Nakon što se gurao s policijom, Pernar udaljen i iz sabora jer je govorio bez odobrenja

Foto: Patrik Maček/ Pixsell

TIJEKOM saborske rasprave o Zakonu o regionalnom razvoju danas prijepodne, zastupnik Ivan Pernar (Živi zid) dojurio je bez dopuštenja za govornicu, prebacujući temu na deložaciju koja je, kako je rekao, upravo u tijeku, na što što mu je predsjedavajući, potpredsjednik Sabora Milijan Brkić, pozivajući se na višestruku povredu Poslovnika, naložio da se udalji sa sjednice te odredio 15-minutnu stanku. 

Ispad se dogodio dok je SDP-ovac Alan Prelec iz zastupničke klupe replicirao na temu indeksa razvijenosti, na što je za saborsku govornicu, bez odobrenja predsjedavajućeg, dojurio Ivan Pernar (Živi zid).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Dok vi filozofirate obitelj Gračanin je deložirana, policija je provalila u njihovu kuću ... vi samo gledate sebe ... možete se sramiti svi", vikao je Pernar za saborskom govornicom.

"Zbog višestruke povrede poslovnika određujem Vam udaljenje sa sjednice", poručio je predsjedavajući Sabora Milijan Brkić te odredio 15 minutnu stanku.

Pernar je na svome Facebooku naveo kako je riječ o deložaciji obitelji Gračanin, na adresi Črnomeljski put, u zagrebačkom naselju Kustošija, zbog kredita banci. Štoviše, Pernar je jutros, prije nego je došao u sabor, bio na deložaciji no policija mu nije dopustila da se približi kući u kojoj obitelj živi. On se gurao s njima, a na kraju je završio na podu.

>> VIDEO Pernar se gurao s policijom, završio na podu pa se derao: "Neka cijela Hrvatska vidi HDZ-ovu politiku"

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara