Nestale dvije zelinske tinejdžerke: Sumnja se na otmicu

Nestale dvije zelinske tinejdžerke: Sumnja se na otmicu

DVIJE sestre, 15-godišnja Silvija i 14-godišnja Gordana Prugovečki posljednji su put viđene u ponedjeljak ujutro prije polaska u školu, a informacije o tome gdje su posljednji put viđene kontradiktorne su.

Naime, djevojčice su u ponedjeljak krenule autobusom iz Žitomira u Sveti Ivan Zelinu, gdje su viđene kako umjesto prema školi ulaze u autobus za Zagreb.

Istog dana djevojčice su navodno viđene u tramvaju broj 11 na području između Vlaške i Trga bana Jelačića, što nije upućivalo na otmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Međutim, kako piše Jutarnji list, otac djevojčica dobio je vrlo čudnu SMS poruku koja bi mogla sugerirati da su Silvija i Gordana otete. No, to mišljenje ne dijele u zelinskoj policijskoj postaji.

"Poruka koju je dobio njihov otac ima nekoliko nelogičnosti i nespretno je napisana, pa mislimo da su je cure samo poslale s nečijeg mobitela. Tu je mogućnost potvrdila i njihova poznaninca koja ih je vidjela u tramvaju" – komentirao je za Jutarnji list načelnik PP Sv. Ivan Zelina Adam Mikić.
Unatoč tome policija je provela postupak kao da se radi o otmici.

Roditelji djevojčica izjavili su kako je sve bilo normalno, te da se nisu niti svađali, kada su djevojčice u ponedjeljak krenule prema školi. A ako se radi o otmici, ne znaju što bi otmičari mogli tražiti jer im financijska situacija nije dobra.

Izvor fotografije: Večernji list

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara