Nova imenovanja u MUP-u

MINISTARSTVO unutarnjih poslova (MUP) izvijestilo je danas da će sutra i u srijedu na dužnost stupiti novi načelnici policijskih uprava koprivničkokriževačke, karlovačke, međimurske i dubrovačkoneretvanske.

Tako će dosadašnjeg načelnika Policijske uprave koprivničko-križevačke Miroslava Puža zamijeniti novi načelnik, Dragutin Vurnek. Bivši načelnik raspoređen je na mjesto načelnika Odjela operativnih poslova PU koprivničko-križevačke.

U PU karlovačkoj, umjesto načelnika Zvonimira Vnučeca, za novog načelnika imenovan je Nenad Kranjčec. Bivši načelnik Vnučec raspoređen je na mjesto voditelja Odsjeka za krim evidencije u Upravi krim policije, Odjel općeg kriminaliteta.

Novi načelnik PU međimurske je Ivan Sokač, a bivši načelnik Goran Cmrečak raspoređen je na mjesto policijskog službenika za zakonitost i postupanja u Uredu načelnika u PU varaždinskoj.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sadašnjeg načelnika PU dubrovačko-neretvanske Nevena Klinca zamijenit će Ivan Krešić, a bivši načelnik raspoređen je na mjesto policijskog službenika za zakonitost i metodologiju postupanja u Zapovjedništvu specijalne policije MUP-a.

Nova kadrovska rješenja u četiri policijske uprave provedena su s ciljem unaprjeđenja efikasnosti policijskog djelovanja, ali i sukladno provedbi opsežnog programa prilagodbe svih dijelova MUP-a standardima koje zahtijeva priključenje Republike Hrvatske Europskoj uniji, stoji na kraju priopćenja Odjela za javnošću MUP-a.

(Hina) xpp ymć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara