Od sutra počinje informativni program na Novoj TV

Od sutra počinje informativni program na Novoj TV
DIREKTOR programa Nove TV Branko Vukšić danas je najavio da eksperimantalni informativni program te televizije počinje u subotu, 1. ožujka, sa središnjom informativnom emisijom u 19,30 sati.

Vukšić je na konferenciji za novinare rekao da će se u vođenju središnje informativne emisije, koja će se prikazivati svakodnevno, izmjenjivati Saša Kopljar i Helena Buljan.

Najavio je da će politički magazin ´Meta´ krenuti od ponedjeljka, 3. ožujka, oko 22,10 sati i da će se također emitirati svakodnevno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U petak 7. ožujka ili subotu 8. ožujka, krenut će kratke desetominutne vijesti u 17 sati, a kviz ´Kockar´ za dva tjedna.

Vukšić je rekao da su se u zadnje vrijeme u medijima pojavile dezinformacije o tome koji su novinari pregovarali s Novom TV. ´Posao je odbio samo Zoran Šprajc s HTV-a, a mnoge koji su govorili da s nama pregovaraju niti ne poznajem´, rekao je.

Zamjenik direktora programa je Miljenko Manjkas, urednik dnevnih informativnih emisija Andrej Rora, šefica deska je Ivana Ivančić, urednici su Saša Kopljar, Mirjana Hrga, Helena Buljan i Petar Vlahov, a dva urednika voditelja iz kviza ´Kockar´ su Darko Janeš i Rene Bitorajac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara