Pijan vrijeđao suprugu, pa pokušao pobjeći

POLICIJA je rano jutros uz prisilu u Zaprešiću privela 29-godišnjeg, vidno alkoholiziranog, muškarca koji je vrijeđao suprugu, te pokušao otići s mjesta događaja, izvijestila je danas zagrebačka Policijska uprava.

Osumnjičeni je doveden u službene prostorije gdje mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,16 promila. Bit će doveden na Prekršajni sud.

Policijsku intervenciju u 3,40 sati zatražila je njegova supruga, navodeći da se nalaze kod ZET-ova terminala u Zaprešiću te da ju suprug napada i prijeti joj.

U društvu svekrve, policajcima koji su došli na terminal, pokazala je skupinu mladića u vidno alkoholiziranom stanju, među kojima je bio i njezin suprug.

Osumnjičeni se odmah izdvojio iz te skupine, prišao im i počeo vrijeđati suprugu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, te odbijanja zapovijedi, odnosno pokušaja udaljenja s mjesta događaja, prolicija je nad njim primjenila prisilu.

Policija je dovršila kriminalističku obradu nad dvojicom muškaraca zbog osnovane sumnje da su u petak popodne u ljekarni na zagrebačkim Srednjacima, uz prijetnju pištoljem, počinili razbojstvo.

U ljekarnu su upali dok je tamo sama bila 55-godišnja zaposlenica.

Sa zagrebačkog Trnja jučer je ukraden golf četvorka, a u Zaprešiću golf trojka. Materijalna šteta iznosi 87.600 kuna, odnosno 43. 200 kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara