Policija: dovedeno više osoba zbog otmice 17-godišnjaka

U sklopu kriminalističke obrade i istrage otmice 17godišnjega sina umirovljenoga generala Vladimira Zagorca, "danas je nekoliko osoba dovedeno u policiju, no zasad nitko nije službeno uhićen niti osumnjičen", izjavila je večeras glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama, nakon što je Hrvatska televizija objavila da su otmičari kasno poslijepodne ipak uhićeni u Zagrebu.

"Policija provodi opsežnu kriminalističku obradu u sklopu koje ispituje i razgovara s većim brojem osoba koje bi mogle pomoći u rasvjetljavanju otmice", rekla je Hini Gordana Vulama, dodajući da u ovom trenutku još nitko nije osumnjičen za otmicu 17-godišnjega mladića.

Ona nije htjela reći koliko je osoba dovedeno u policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hrvatska televizija objavila je večeras u središnjem dnevniku, uz fotografiju Večernjeg lista na kojoj policija privodi osumnjičenike, da su kasno poslijepodne u Zagrebu uhićeni otmičari koji su prije četiri dana oteli mladića, a u uhićenju su pomogle označene novčanice kojima je plaćena otkupnina.

Sin umirovljenoga generala Vladimira Zagorca otet je u ponedjeljak na Pantovčaku u Zagrebu, a nakon što je otac platio dio tražene otkupnine nepoznati su ga otmičari oslobodili sinoć u 22,50 sati.

(Hina) xso/xmvr ymć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara