Reiner brzo promijenio status u kojem za nerede krivi stoljetne neprijatelje Hrvatske

Reiner brzo promijenio status u kojem za nerede krivi stoljetne neprijatelje Hrvatske

Screenshot: Facebook

PREDSJEDNIK Sabora Željko Reiner jučer je na Facebooku za nerede na utakmici Hrvatske i Češke između ostalog okrivio "stoljetne hrvatske neprijatelje" koje je danas u prepravljenom statusu izbacio.

"Danas su naši Vatreni u Francuskoj odigrali 2:2 (1:0) protiv Češke u utakmici 2. kola skupine D Europskog nogometnog prvenstva koju je obilježio i huliganski ispad skupine hrvatskih navijača koja je u 86. minuti pobacala baklje na travnjak želeći isprovocirati prekid dvoboja. Nažalost opet smo svjedoci onih skupina koje već godinama, a neke i stoljećima rovare protiv Hrvatskog naroda, naše države i naših vrijednosti. Čestitam od srca našim Vatrenim na sjajnoj igri i rezultatu! Idemo dalje po pobjede", napisao je Reiner čiji status prenosimo sa svim pravopisnim greškama.

Status je ubrzo promijenio i iz njega izbacio "stoljetne neprijatelje" i "skupine koje rovare protiv hrvatskog naroda"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"[NOGOMETNO PRVENSTVO] Danas su naši Vatreni u Francuskoj odigrali 2:2 (1:0) protiv Češke u utakmici 2. kola skupine D Europskog nogometnog prvenstva koju je obilježio i huliganski ispad skupine '' hrvatskih navijača '' koja je u 86. minuti pobacala baklje na travnjak želeći isprovocirati prekid dvoboja. Čestitam od srca našim Vatrenim na sjajnoj igri i rezultatu! Idemo dalje po pobjede!", piše u ispravljenom statusu.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara