Split: Kod oca i sina, državljana BiH, pronađen heroin

ISTRAŽNOM sucu splitskoga Županijskog suda danas su sprovedeni otac i sin, državljani BiH, kod kojih je pronađeno pola kilograma heroina vrijedna oko 20 tisuća eura.

Kako je izvijestila splitsko-dalmatinska Policijska uprava, protiv Š.A. (1961.) i njegova 17-godišnjeg sina podnesena je kaznena prijava za prodaju droge.

Policija je jučer u Omišu na obali zatekla oca i sina i kod njih pronašla određenu količinu heroina, a naknadnom pretragom njihova "mercedesa" bosanskohercegovačkih registarskih oznaka nađena je vrećica s gotovo pola kilograma te droge. U automobilu je pronađena i vaga za precizno mjerenje i paketić heroina od 1,5 grama. Zbog toga se osnovano sumnja da oni već duže vrijeme nabavljaju drogu namijenjenu prodaji na tržištu Splitsko-dalmatinske županije, kažu u PU-u.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je također izvijestila da je na Kukuzovcu u Brnazama pokraj Sinja uhićen Š.T. (1981.) iz Sinja u čijem je "audiju" ST-883 pronađen paket s kilogramom marihuane. Istražnom sucu je kazao da je marihuanu kupio u Splitu za 2500 kuna, ali da ne zna od koga.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara